پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ آذر ۱۳۹۰، ۱۶:۰۴

البطاط:

عزاداری هشتم محرم در زنجان باعث افتخار شیعیان جهان است

عزاداری هشتم محرم در زنجان باعث افتخار شیعیان جهان است

زنجان - خبرگزاری مهر: نماینده عراق در نمایشگاه بین المللی فرهنگ عاشورایی، عزداری مردم زنجان در هشتم محرم را اوج عزاداری ها برای عبدالله حسین (ع) در جهان دانست و تاکید کرد: شکوه حضور مردم در قالب اجتماع عزاداری هشتم محرم باعث افتخار شیعیان جهان است.

سید مهدی البطاط  در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به عزاداری های مردم مسلمان عراق در ماه محرم و صفر، این عزاداریها  را غیر قابل قیاس با سایر مکانها عنوان کرد و افزود: آنچه  این روزها در کشور عراق بخصوص شهرهای مذهبی کربلا و نجف و سامرا و کاظمین شاهد هستیم اوج عزاداریها برای اباعبدالله حسین(ع) است.

وی با اشاره کوتاه در خصوص نحوه برگزاری عزاداری های ماه محرم در کشور عراق، حضور زائران بی شمار در این عزاداریها را یادآور شد و افزود: حال و هوای محرم و صفر در عراق به ویژه شهرهای شیعه نشین غیرقابل وصف است.

البطاط معرفی جلوه های عزاداریهای عاشورا را در کشور عراق را به عنوان یکی مزیت های مهم در برگزاری  نمایشگاه فرهنگ اشورایی در زنجان دانست و تاکید کرد: اختصاص فضای گسترده برای غرفه عراق باید در آینده در این نمایشگاه به عنوان مسئله مهم تلقی شود چون در فضای موجود نمی توانیم همه جلوه های عزاداری مردم عراق را نشان دهیم.

نماینده کشور اسلامی عراق  با اشاره به عزاداری باشکوه مردم زنجان در هشتم و یازدهم محرم، این عزاداریها را باعث غرور و عزت شیعیان و مسلملن دانست و تاکید کرد: وقتی شاهد آن هستیم که همه دسته ها در یک اجتماع واحد و پپرشعور گرد هم می آیند خوشحال کننده و باعث عزت شعیان است.

البطاط، پخش عزاداری مردم زنجان در نقاط مختلف جهان را یادآور شد و گفت: شکوه عزاداری مردم زنجان در هشتم و یازدهم محرم جلوه و شکوه خاصی از عزاداری برای اباعبدالله حسین(ع) است.

کد خبر 1474403

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha